Amway™ Oliivõli extra virgin

[7041]

[]

[8149]

[8149]

has_post_thumbnail() taip
has_post_thumbnail() taip


[8149]




Carapelli Firenze S.p.A (ettevõttele on omistatud EN ISO 9001:2000) on toote spetsiaalselt valmistatud ainult Amway jaoks . Kõrgeima kvaliteedi oliiviõli on saadud oliividest esimesel pressimisel mehhaanilisel teel. Segu Euroopa Liidu päritolu oliiviõlidest.
Kuidas osta
Tellimisnumber:3963

Carapelli Firenze S.p.A (ettevõttele on omistatud  EN ISO 9001:2000) on toote spetsiaalselt valmistatud ainult Amway jaoks .

Kõrgeima kvaliteedi oliiviõli on saadud oliividest esimesel pressimisel mehhaanilisel teel. Segu Euroopa Liidu päritolu oliiviõlidest.
 

  • Spetsiaalselt Amway jaoks toodetud koostöös Carapelli Firenzega, mis on juhtiv Itaalia kvaliteetsete ja eksklusiivsete toodete tootja
  • Kõrgeim kvaliteet ületab juriidilisi nõudeid
  • Ainult parimad Vahemere oliividon käsitsi valitud ja korjatud
  • Oliivide õrn käsitamine tähendab vähem muljumisi ning tagab väga madala happesuse taseme (umbes 0,3%)
  • Sisaldab oleiinhapet, polüfenoole ja E-vitamiini
     
 
Toiteväärtus 100 ml 10 ml
Energiasisaldus 3378 kJ (822 kcal) 338 kJ (82 kcal)
Rasvad 91 g 9 g
millest
Küllastunud rasvhapped 14 g 1,4 g
Monoküllastumata rasvhapped  69 g 6,9 g
Polüküllastumata rasvhapped 8,0 g 0,8 g
Süsivesikud 0 g 0 g
millest
Suhkrud 0 g 0 g
Kiudained 0 g 0 g
Valgud 0 g 0 g
Sool 0 g 0 g

Vahemere köögis kasutatakse oliiviõli traditsiooniliselt igat tüüpi toitude valmistamiseks (röstimisel, praadimisel, grillimisel, leentes, kastmetes, marinaadides, toiduainetes jne). Samas, kui arvestada, et oliiviõli küllastamata rasvhapped võivad hävineda kõrgel temperatuuril, siis me ei soovita oliiviõli kasutada praadimisel, grillimisel ega röstimisel.

Nõuanded

Hoiustada toatemperatuuril, ideaalis 20°C. Sade (hägune õli) võib tekkida, kui hoiustada alla 7°C. Tegemist on normaalse protsessiga, kuna oliiviõli kaldub tahenema, ning see ei mõjuta toote kvaliteeti. Kui tekib sade, siis hoiustada õli toatemperatuuril kuni kaheksa tundi, et tahenenud vedelik muutuks taas vedelaks.